Архив на новините
skype

Английски – Общ и Бизнес-Английски

Опреснете и усъвършенствайте знанията си по английски език след летния сезон!

Езиков център „Успех” организира три специализирани курса по общ Английски език: за начинаещи (Beginners), второ ниво (Pre-Intermediate) и средно ниво (Intermediate) и два курса по Бизнес Английски: средно (Intermediate) и напреднало ниво (Upper-Intermediate). График за провеждане на курса след 07.02.

Курсове по общ Английски език: Понеделник и Сряда, 18:00 – 20:00 ч.

Обучението се провежда по системата New Headway, като съответно за трите курса учебните програми са New Headway Elementary, New Headway Pre-Intermediate и New Headway Intermediate. Курсът Ви дава възможност не само граматически и писмено да усъвършенствате знанията си по английски език – включени са практически упражнения за подобряване комуникационните умения и разговорния английски език. Предвидени са видео-уроци и два проверовъчни изпита в рамките на курса за допълнително затвърждаване на материала.

Курсове по Бизнес Английски: Вторник и Четвъртък, 18:00 – 20:00 ч.

Курсовете се провеждат по учебната система Profile, като за средно ниво това е програмата Profile 2 – Intermediate, а за напреднали - Profile 3 Upper-Intermediate. Обучението обхваща основни бизнес теми, набляга се на специфичната лексика и интензивно се работи по подобряване комуникационните умения на курсистите. Предвидените са писмени и граматически упражнения, видео-уроци, както и два проверовъчни изпити в рамките на курса, които целят отлично усвояване на материала и усъвършенстване на знанията.